085 273 8003

Grootste online assortiment brandblussers & brandpreventie artikelen!

NieuwActie!

Schuimblusser - 6 Liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schuimblusser 6 liter bestellen? De schuimblusser 6 liter van Brandblusser XL is inzetbaar voor het type A en B branden. Schuimblussers staan er om bekend dat ze weinig tot geen nevenschade aanrichten bij het blussen van een brand. De 6 liter schuimblusser is de meest verkochte brandblusser bij Brandblusser XL! De 6 liter schuimblusser van Brandblusser XL is geschikt voor de brandklasse: AB.

• Inclusief jaarlijkse keuringssticker.
• Ophangbeugel.
• 5 jaar garantie.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €50,-­

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 83,49

Special Price Excl. BTW: € 52,00 Incl. BTW: € 62,92

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €50,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

 Specificaties:

 • Kilogram vol: 9,62 kg 
 • Diameter: 16,5 centimeter
 • Hoogte: 52 centimeter
 • Rijkstypekeur nummer: 2294
 • Type: S6-EF
 • Blusstof: 6 liter ecomix
 • Drijfgas: N2- 12 bar
 • Conform: EN-3
 • Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius
 • Blustijd: 30 seconden
 • Brandklasse: AB (A 21) (B183)

De schuimblussers van Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim.

De bluscapaciteit van een schuimblusser 6 liter is groot, deze inhoud is ook het minimum wat geldt voor verzekeraars als brandblusser binnen een bedrijfspand. dit staat ook omschreven in de NEN4001 de projecteringsnorm van brandblussers. In woonhuizen, loodsen en garages heb je met een schuimblusser 6 liter een top brandblusser met veel blusvermogen. Een schuimblusser 6 liter is ook goed te gebruiken door minder ervaren personen. Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is!

Voordelen:

- Geschikt voor de meeste huis-, tuin- en keukenbranden
- Brandende vloeistoffen (bv. (was)benzine, oliën en oplosmiddelen)
- Groot indringend vermogen (De brand gaat snel uit!)
- Minimale nevenschade!
- Spuiten vanaf 3 à 4 m (Veilige afstand!)


Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Schuimblusser - 6 Liter

Schuimblusser - 6 Liter.  Specificaties: Kilogram vol: 9,62 kg  Diameter: 16,5 centimeter Hoogte: 52 centimeter Rijkstypekeur nummer: 2294 Type: S6-EF Blusstof: 6 liter ecomix Drijfgas: N2- 12 bar Conform: EN-3 Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius Blustijd: 30 seconden Brandklasse: AB (A 21) (B183) De schuimblussers van Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim. De bluscapaciteit van een schuimblusser 6 liter is groot, deze inhoud is ook het minimum wat geldt voor verzekeraars als brandblusser binnen een bedrijfspand. dit staat ook omschreven in de NEN4001 de projecteringsnorm van brandblussers. In woonhuizen, loodsen en garages heb je met een schuimblusser 6 liter een top brandblusser met veel blusvermogen. Een schuimblusser 6 liter is ook goed te gebruiken door minder ervaren personen. Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is! Voordelen: - Geschikt voor de meeste huis-, tuin- en keukenbranden- Brandende vloeistoffen (bv. (was)benzine, oliën en oplosmiddelen)- Groot indringend vermogen (De brand gaat snel uit!)- Minimale nevenschade!- Spuiten vanaf 3 à 4 m (Veilige afstand!)

 • Prijs: € 62,92 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.